Kwalitatieve diergeneeskunde met een hart voor dieren!

Welkom bij dierenkliniek Herckenrode, een zeer goed uitgeruste dierenkliniek met vestigingen in Kuringen (Hasselt) en Halen. Wij zorgen voor uw hond, kat, konijn, vogel of knaagdier van A tot Z op afspraak.

homepage cta image

Dierenkliniek Herckenrode breidt uit, innoveert, verbetert…

Met trots mogen wij jullie meedelen dat de verbouwingen van Dierenkliniek Herckenrode officieel gestart zijn!

Wegens de gestage groei van ons cliënteel en het groeiend aantal complexe en doorgestuurde patiënten, was er nood aan uitbreiding en innovatie in de nieuwste technologieën. Zo kunnen wij jullie de beste zorg voor jullie dier blijven garanderen. Zowel standaard consultaties en preventieve zorg, als meer gespecialiseerde consulten zullen verder worden geoptimaliseerd. Goed nieuws voor alle katteneigenaars: er komt een volledig uitgeruste kattenkliniek, volledig afgescheiden van de honden! Ook nog in 2020 gaan we onze eigen CT-scan aanschaffen. 

De werken zullen in 2 fasen gebeuren waardoor de hinder telkens tot het minimum beperkt zal worden. Er zullen dus geen wijzigingen zijn in onze openingstijden of dienstverlening. Wij blijven gedurende de ganse verbouwingen geopend! 

Wij houden jullie up-to-date en bij vragen over dit project kunnen jullie steeds bij ons terecht. 

Informatie verbouwingen
homepage cta image

Wat doen we?

Met ons team van 9 dierenartsen en 7 assistentes zorgen we van A tot Z voor uw huisdier (kat, hond, konijn, vogel of knaagdier).

Wij houden graag rekening met uw voorkeuren en geven de mogelijkheid tot een vaste dierenarts/dierenartsen binnen de mate van het mogelijke. Afspraken met hem/haar dienen steeds op voorhand gemaakt te worden.

Wanneer uw dier een bepaalde aandoening heeft die valt binnen de specialisatie van één van onze 9 dierenartsen, zal u geadviseerd worden bij deze arts een afspraak te maken. Dit om u een zo goed mogelijke dienstverlening te kunnen garanderen.

Het medisch dossier van uw dier kan door elke dierenarts op elke praktijk geraadpleegd worden, zo garanderen we op elk moment de beste zorg! Ook wanneer u langskomt bij de dierenarts van wacht of bij een spoedgeval.

Onze missie en visie

Waarom kiezen voor dierenkliniek Herckenrode?

  • Snelle consultatie mogelijk
  • 24/24u bereikbaar voor spoedgevallen
  • We bieden een totaalconcept: vaccinatie, operatie tot trimsalon
  • Constante bijscholingen voor onze dierenartsen
  • Advies op maat van klant en dier
  • Cat friendly dierenkliniek, in 2020 exclusieve kattenafdeling!
Contacteer ons

Onze praktijk in cijfers

Jaar ervaring in de praktijk

41

Jaar ervaring in de praktijk

Dierenartsen tot uw beschikking

9

Dierenartsen tot uw beschikking

Gemiddeld aantal patiëntjes per week, consultaties en operaties

194

Gemiddeld aantal patiëntjes per week, consultaties en operaties

Assistenten die voor u en uw dier zorg dragen

7

Assistenten die voor u en uw dier zorg dragen

Ons doel is om uw huisdier steeds de beste zorgen aan te bieden, zonder uw noden uit het oog te verliezen. Met onze expertise, flexibiliteit en inlevingsvermogen proberen we het verschil te maken!

Dierenarts Tom Volkaert, Zaakvoerder

Nieuws

Vacature dierenarts

We zijn op zoek naar enthousiaste dierenartsen om ons team van getalenteerde experts verder aan te vullen.

Lees meer

Trimsalon in Halen terug geopend

Wij zijn verheugd u en uw diertjes vanaf 11 mei weer te mogen verwelkomen in ons trimsalon in Halen. Heeft uw hond of kat een goede trimbeurt nodig? Neem gerust contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Lees meer
site by yappa