Kwalitatieve diergeneeskunde met een hart voor dieren!

Welkom bij dierenkliniek Herckenrode, een zeer goed uitgeruste dierenkliniek met vestigingen in Kuringen (Hasselt) en Halen. Wij zorgen voor uw hond, kat, konijn, vogel of knaagdier van A tot Z op afspraak.

homepage cta image

Dierenkliniek Herckenrode breidt uit, innoveert, verbetert…

Met trots mogen wij jullie meedelen dat de verbouwingen van Dierenkliniek Herckenrode volop aan de gang zijn!

Wegens de gestage groei van ons cliënteel en het groeiend aantal complexe en doorgestuurde patiënten, was er nood aan uitbreiding en innovatie in de nieuwste technologieën. Zo kunnen wij jullie de beste zorg voor jullie dier blijven garanderen. Zowel standaard consultaties en preventieve zorg, als meer gespecialiseerde consulten zullen verder worden geoptimaliseerd. Goed nieuws voor alle katteneigenaars: er komt een volledig uitgeruste kattenkliniek, volledig afgescheiden van de honden! 

De werken gebeuren in 2 fasen waardoor de hinder telkens tot het minimum beperkt blijft. Onze openingstijden en dienstverlening blijven ongewijzigd. Wij blijven gedurende de ganse verbouwingen geopend! 

Wij houden jullie up-to-date en bij vragen over dit project kunnen jullie steeds bij ons terecht. 

Informatie verbouwingen
homepage cta image

Wat doen we?

Met ons team van 11 dierenartsen en 8 assistentes zorgen we van A tot Z voor uw huisdier (kat, hond, konijn, vogel of knaagdier).

Wij houden graag rekening met uw voorkeuren en geven de mogelijkheid tot een vaste dierenarts/dierenartsen binnen de mate van het mogelijke. Afspraken met hem/haar dienen steeds op voorhand gemaakt te worden.

Wanneer uw dier een bepaalde aandoening heeft die valt binnen de specialisatie van één van onze 11 dierenartsen, zal u geadviseerd worden bij deze arts een afspraak te maken. Dit om u een zo goed mogelijke dienstverlening te kunnen garanderen.

Het medisch dossier van uw dier kan door elke dierenarts op elke praktijk geraadpleegd worden, zo garanderen we op elk moment de beste zorg! Ook wanneer u langskomt bij de dierenarts van wacht of bij een spoedgeval.

Onze missie en visie

Waarom kiezen voor dierenkliniek Herckenrode?

  • Snelle consultatie mogelijk
  • 24/24u bereikbaar voor spoedgevallen
  • We bieden een totaalconcept: vaccinatie, operatie tot trimsalon
  • Constante bijscholingen voor onze dierenartsen
  • Advies op maat van klant en dier
  • Cat friendly dierenkliniek, in 2020 exclusieve kattenafdeling!
Contacteer ons

Onze praktijk in cijfers

Jaar ervaring in de praktijk

41

Jaar ervaring in de praktijk

Dierenartsen tot uw beschikking

11

Dierenartsen tot uw beschikking

Gemiddeld aantal patiëntjes per week, consultaties en operaties

194

Gemiddeld aantal patiëntjes per week, consultaties en operaties

Assistenten die voor u en uw dier zorg dragen

10

Assistenten die voor u en uw dier zorg dragen

Ons doel is om uw huisdier steeds de beste zorgen aan te bieden, zonder uw noden uit het oog te verliezen. Met onze expertise, flexibiliteit en inlevingsvermogen proberen we het verschil te maken!

Dierenarts Tom Volkaert, Zaakvoerder

Nieuws

Dierenkliniek Herckenrode sluit zich aan bij groep Anicura.

Wij willen u graag informeren dat wij voortaan deel uitmaken van de groep AniCura. Door deze samenwerking gaan wij verder onder de naam AniCura Herckenrode. Hieronder lichten we toe wat er voor u en uw huisdier al dan niet verandert.

Lees meer

5 tips om jouw bezoek aan de dierenarts kinderspel te maken!

Gaat jouw viervoeter ook niet zo graag naar de dierenarts? Wij hebben enkele tips samengesteld om jouw bezoek aan de dierenarts vlotter te doen verlopen! Lees ze hier!

Lees meer
site by yappa