Kwalitatieve diergeneeskunde met een hart voor dieren!

Welkom bij AniCura Dierenkliniek Herckenrode, een zeer goed uitgeruste dierenkliniek met vestigingen in Kuringen (Hasselt) en Halen. Wij zorgen voor uw hond, kat, konijn, vogel of knaagdier van A tot Z op afspraak.

homepage cta image

Een totaalconcept op maat voor u en uw dier

Bij AniCura Dierenkliniek Herckenrode staan onze dierenartsen en assistenen klaar om de beste zorg te garanderen voor uw huisdier. Met ons groeiend team van enthousiaste en deskundige collega's bieden wij een breed gamma aan behandelingen gebruik makend van de nieuwste apparatuur.

Van vaccinatie tot gespecialiseerde chirurgie, AniCura Dierenkliniek Herckenrode heeft de beste oplossing op maat.

Meer over onze werking
homepage cta image

Hoe verloopt uw afspraak?

Met behulp van onze online agenda maakt u snel en gemakkelijk een afspraak bij uw dierenarts voor een consultatie, routine gezondheidscheck of vaccinatie. Voor dringende en complexe consultaties plannen onze behulpzame assistenen telefonisch een passende afspraak.

Onze ruime parkeermogelijkheden zorgen ervoor dat uw bezoek aan AniCura Dierenkliniek Herckenrode comfortabel begint. De balieassistenen zetten de aangename ervaring verder door u te begeleiden van de wachtruimte naar één van onze talrijke consultatiekamers. Er is ook altijd plaats wanneer uw dier opgenomen moet worden in onze hospitalisatieruimtes.

Tijdens de consultatie zal de dierenarts luisteren naar de gezondheidsklachten van uw huisdier en samen in overleg met u een gepaste behandeling bepalen. Door ons totaalconcept heeft de dierenarts toegang tot de nodige uitrusting om aandoeningen op te sporen en om het welzijn van uw dier zo snel mogelijk te herstellen.

Na afloop van uw consultatie of behandeling kunt u uw dierenvoeding en voorgeschreven medicijnen gemakkelijk afhalen aan de balie. Ons team communiceert duidelijk de resultaten van het onderzoek en volgt op welke zorg uw viervoeter verder nodig heeft.

Leer het team kennen

Waarom kiezen voor dierenkliniek Herckenrode?

  • Snelle consultatie mogelijk
  • 24/24u bereikbaar voor spoedgevallen
  • We bieden een totaalconcept: vaccinatie, operatie tot trimsalon
  • Constante bijscholingen voor onze dierenartsen
  • Advies op maat van klant en dier
  • Cat friendly dierenkliniek, in 2020 exclusieve kattenafdeling!
Contacteer ons

Onze praktijk in cijfers

Jaar ervaring in de praktijk

41

Jaar ervaring in de praktijk

Dierenartsen tot uw beschikking

11

Dierenartsen tot uw beschikking

Gemiddeld aantal patiëntjes per week, consultaties en operaties

194

Gemiddeld aantal patiëntjes per week, consultaties en operaties

Assistenten die voor u en uw dier zorg dragen

10

Assistenten die voor u en uw dier zorg dragen

Ons doel is om uw huisdier steeds de beste zorgen aan te bieden, zonder uw noden uit het oog te verliezen. Met onze expertise, flexibiliteit en inlevingsvermogen proberen we het verschil te maken!

Dierenarts Tom Volkaert, Zaakvoerder

Nieuws

Dierenkliniek Herckenrode sluit zich aan bij groep Anicura.

Wij willen u graag informeren dat wij voortaan deel uitmaken van de groep AniCura. Door deze samenwerking gaan wij verder onder de naam AniCura Herckenrode. Hieronder lichten we toe wat er voor u en uw huisdier al dan niet verandert.

Lees meer

5 tips om jouw bezoek aan de dierenarts kinderspel te maken!

Gaat jouw viervoeter ook niet zo graag naar de dierenarts? Wij hebben enkele tips samengesteld om jouw bezoek aan de dierenarts vlotter te doen verlopen! Lees ze hier!

Lees meer
site by yappa