5 tips om jouw bezoek aan de dierenarts kinderspel te maken!

Delen

Gaat jouw viervoeter ook niet zo graag naar de dierenarts? 
Wij hebben enkele tips samengesteld om jouw bezoek aan de dierenarts vlotter te doen verlopen.

1.  Zoek de juiste dierenarts voor jouw huisdier! 
Elk huisdier is verschillend, net zoals elke dierenarts. Zoek dus een dierenarts die het beste bij jouw huisdier past. Gelukkig hebben we in onze dierenkliniek een ruim aanbod aan de beste dierenartsen! Voor ieder wat wils! 

2. Laat je huisdier gewoon worden aan de aanrakingen die een dierenarts doet!
Speel af en toe eens met de oren van je huisdier, kijk eens naar de tanden, kijk eens naar de nageltjes. Zo kan jouw huisdier gewoon worden aan deze handelingen en is dit bij de dierenarts heel herkenbaar!

3. Kom eens op bezoek! 
Moet je voeding halen bij ons voor je huisdier of is je medicatie op? Neem je huisdier dan eens mee om boodschappen te doen bij ons! Zo kan je viervoeter op een rustige manier kennis maken met onze kliniek, zonder dat er elke keer een spuitje aan verbonden is!

4. Blijf zelf rustig!
Jouw huisdier heeft een enorm sterke intuïtie. Als jij dus stress hebt om naar de dierenkliniek te komen, zal je viervoeter dit zeer vlug door hebben. Blijf dus rustig en doe alsof de kliniek een leuke plek is. Zo baasje, zo hondje :D

5. Beloon! 
Blijft jouw huisdier rustig? Laat hij/zij zich goed onderzoeken? Haal de koekjes dan maar eens boven! Je viervoeter mag ervan op de hoogte zijn dat hij/zij zich super gedraagt en dat de kliniek een leuke plek kan zijn! Hoe kan je dat beter tonen dan met een lekker snoepje ;) 

Ga jij deze tips ook eens uitproberen? Laat ons zeker weten hoe het lukt! 

site by yappa