Dierenkliniek Herckenrode sluit zich aan bij groep Anicura.

Delen

Met dit schrijven willen wij u graag informeren dat wij voortaan deel uitmaken van de groep AniCura. Door deze samenwerking gaan wij verder onder de naam AniCura Herckenrode. Hieronder lichten we toe wat er voor u en uw huisdier al dan niet verandert.

Waarom AniCura?

AniCura is sinds 2011 uitgegroeid tot Europa’s meest toonaangevende aanbieder van diergeneeskundige zorg met een absolute focus op kwaliteit. Per jaar behandelt AniCura zo’n 3,3 miljoen huisdieren in heel Europa. Nu AniCura haar groep ook in België uitbouwt, hebben wij ervoor gekozen ons bij hen aan te sluiten. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij op deze manier nog beter de kwaliteit van ons zorgaanbod kunnen ontwikkelen en hierbij kunnen blijven tegemoetkomen aan de steeds hogere verwachtingen van huisdiereigenaren. Huisdieren zijn immers volwaardige gezinsleden geworden en verdienen daarom de beste zorg.

 

Wat betekent dit voor u en uw huisdier?

Met AniCura als partner kunnen wij ons verder richten op het bieden van de meest kwalitatieve zorg en service waarbij het welzijn van de dieren steeds voorop staat. U kunt er dus op vertrouwen dat uw huisdier altijd de best mogelijke zorg en u de best mogelijke service krijgt met respect voor uw wensen. Overigens blijft ons team aan vertrouwde gezichten hetzelfde, nu omringd door een nog grotere groep van ervaren en gespecialiseerde collega’s. U kan er op rekenen dat de kliniek ook in de toekomst zal blijven bestaan zodat u nooit op zoek hoeft te gaan naar een nieuwe dierenarts.

Wat betekent dit voor AniCura Herckenrode?

Doordat we nu deel uitmaken van het grote internationale netwerk van gepassioneerde dierenartsen en specialisten van AniCura, kunnen wij nog gemakkelijker kennis en ervaringen delen met elkaar, alsook meer investeren in apparatuur en de ontwikkeling van nieuwe behandelingen. Daarnaast kan ons team zich blijven bijscholen dankzij de vele opleidingen die AniCura biedt. Wij hebben er vertrouwen in dat onze samenwerking binnen AniCura ons toelaat u nog beter van dienst te zijn door steeds de meest geavanceerde diergeneeskundige zorg en advies te bieden met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Wij zijn alvast enthousiast over onze aansluiting. Mocht dit bij u nog vragen oproepen, neem dan gerust contact met ons op. Meer informatie kan u vinden op www.anicura.be/herckenrode.

Met vriendelijke groeten van het hele team,

 

AniCura Herckenrode

site by yappa