Maatregelen Coronavirus (COVID-19)

Delen

Beste dierenvrienden,

Ook Dierenkliniek Herckenrode neemt de nodige stappen om haar klanten en haar personeel veilig te stellen van het Coronavirus.

- Door de verstrengde regels omtrent het coronavirus zijn wij genoodzaakt om niet-dringende consultaties uit te stellen en zo interpersoonlijke contact te minimaliseren. Bij twijfel over de dringendheid van de zorg voor uw dier, staan we steeds klaar om u te adviseren!

- Wij bieden de mogelijkheid om uw handen te wassen en te ontsmetten. We vragen u dan ook om voor en na uw consult tijd vrij te maken om van die mogelijkheden gebruik te maken.

- We houden onze praktijk vrij van het virus door te voorkomen dat zieke personen op de werkvloer staan. Om uw goede gezondheid extra te vrijwaren, dragen onze medewerkers die wel aan het werk zijn een mondmasker.

- We verwachten echter ook van onze klanten dat ze thuis blijven indien ze griep symptomen vertonen. Indien u ziek bent, maar uw huisdier heeft dringende zorgen nodig, verzoeken we u onze praktijk telefonisch te contacteren.

- Daarnaast is het erg belangrijk dat u alleen naar onze praktijk komt. Zeker kinderen en ouderen worden verzocht om de begeleiding van het huisdier naar de dierenkliniek over te laten aan een andere persoon. Om de gezondheid van onze medewerkers te garanderen, zullen we ook maximum één persoon per huisdier meenemen in onze consultatieruimtes.

- Houd minstens 1,5 meter afstand van anderen, conform de maatregelen die zijn opgelegd door onze overheid.

- We aanvaarden enkel betaling via bancontact om besmettingen via cash te voorkomen.

- We nemen maatregelen om het aantal klanten in de wachtruimte te beperken. Dit doen we door u zo snel mogelijk te helpen naar uw consult. U kan u ook steeds aanmelden en buiten (of in uw auto) wachten tot u verder kan geholpen worden.

- Om contact te minimaliseren, kunnen we onze klanten van medicatie en voeding aan huis voorzien door middel van een online bestelling via onze webshop. U kan ook fysiek medicatie of voeding afhalen, nadat u ons telefonisch hebt gecontacteerd. Dan leggen we uw bestelling klaar en hoeft u niet langer dan nodig te wachten! We adviseren u verder om grotere hoeveelheden voeding aan te leggen (voor +/- 3 maanden) zodat u een tijd zonder zorgen verder kunt.

We proberen verdere ontwikkelingen zo goed mogelijk op te volgen en u hiervan op de hoogte te brengen! Indien gewenst kunt u hier meer informatie vinden over wat het Coronavirus betekent voor uw dierenzorg.

Het hele Dierenkliniek Herckenrode team wenst u een goede gezondheid, verzorg uzelf en uw naasten met de nodige aandacht!

site by yappa