Wij moedigen aan om met de kaart te betalen!

Delen

Net zoals de meerderheid van de Belgische bevolking, zijn we bij Dierenkliniek Herckenrode voorstander van betalingen met de kaart. Tal van voordelen voor u en voor de zorg aan onze patiënten! 

Wij kiezen voor efficiëntie en kwaliteit, alles wat de zorg voor onze patiënten ten goede komt. Ook betalen met de kaart, in plaats van met cash, draagt daartoe bij. Hoe dan precies? De twee belangrijkste redenen daarvoor zijn:  

  • Het is snel en gemakkelijk, zowel voor u als voor ons. Bovendien kan u voor bedragen tot 50EUR geheel contactloos betalen!
  • Betalen met kaart leent zich ook tot een betere hygiëne: de betaalterminal is eenvoudig te ontsmetten, we hoeven geen fysiek geld uit te wisselen! 

Steeds meer Belgen betalen met de kaart, met betaalapps of andere technologieën, betalingen met cash komen steeds minder voor. Dierenkliniek Herckenrode innoveert op alle vlakken, waar mogelijk en waar nodig. Zoals de meerderheid van de Belgische bevolking, zien wij alvast het voordeel in van betalen met de kaart! Wij hopen dat ook u samen met ons stappen onderneemt richting een toekomst waarin veilig, proper en vlot betalen - betalen met de kaart - de norm is!    

site by yappa