Acupunctuur

Acupunctuur is een goede keuze als medicijnen en operaties geen oplossing boden voor de toestand van je huisdier. Let op, dit werkt enkel als je trouw bent aan de methode, je kan niet verwachten om een permanent resultaat te krijgen na één behandeling. 

Probeer acupunctuur zeker een paar weken om de methode een goede kans te geven.

7 problemen waar acupunctuur een oplossing voor kan bieden

 • Je huisdier heeft chronische nek- of rugpijn. Rugpijn is de voornaamste oorzaak waarom mensen een acupuncturist raadplegen voor hun hond of kat.
   
 • Je huisdier wordt ouder en trager. Ouderdom wordt gezien als een ongeneeslijk probleem, maar een studie van de International Veterinary Acupuncture Society stelt dat acupunctuur veel ouderdomsproblemen bij huisdieren kan verminderen. 
 • Je huisdier heeft een oude kwetsuur die nu terug begint op te spelen. Door middel van acupunctuur ontspannen de spieren en het collageen waardoor de pijn snel verdreven wordt. 
   
 • Preventief indien je wilt voorkomen dat je huisdier overbelast of ziek wordt. Je hoeft niet te wachten tot je dier mankt of duidelijk pijn heeft vooraleer je er iets kan aan doen. Het werkt in zekere zin  zoals een vaccinatie, het voorkomt dat je huisdier ziek wordt. 
 • Je huisdier heeft vruchtbaarheidsproblemen. Acupunctuur kan een positieve invloed hebben op de cyclus van de teef. Ook bij de reu zijn er merkbare verbeteringen te zien.
   
 • Je huisdier heeft gedragsproblemen. Acupunctuur kan helpen om angsten te overwinnen binnen de paar weken na de opstart van de behandeling.
   
 • Bij allergie van je huisdier. Acupunctuur kan de symptomen van allergie verminderen, maar kan ook preventief werken, zodat de allergie je dier niet langer kan lastig vallen.

Nog vragen?

Twijfel dan niet om ons te contacteren

Contact
Maak je afspraak online
site by yappa