Homeopathie

Homeopathie is een veilige en zachte geneeswijze die zeer efficiënt is. Homeopathie wordt wereldwijd door ruim 2 miljard mensen en dieren gebruikt. De remedies die wij voorschrijven zullen je dier zacht aansporen zichzelf te genezen. Homeopathie is ook ethisch verantwoord.

De remedies worden niet getest op dieren, zijn niet verslavend of belastend voor het lichaam en zijn niet petrochemisch geproduceerd. Kom daarom langs bij onze dierenhomeopaat Winnie als je huisdier gezondheidsproblemen heeft. Zeker als het een chronisch of steeds terugkerend probleem is.


We voorzien een consult van 45 minuten tot een uur. Belangrijk is om alle klachten en het karakter van uw hond of kat te beschrijven. Tijdens dit consult wordt de patiënt volledig onderzocht en zal Winnie een aantal bijkomende vragen stellen. Maak misschien op voorhand een lijst met je antwoorden

  • Wat is het probleem precies? Wanneer is het begonnen?
  • Heeft het dier snel warm of koud? 
  • Hoe gedraagt het dier zich? Krabt het dier zich? Trilt hij of zij?
  • Eet en/of drinkt het dier normaal? Hoe is de stoelgang?
  • Is er iets dat de klachten vermindert? Erger maakt?
  • Slaapt het dier goed?

Een aantal vervolgconsulten zijn altijd nodig, want tijdens het genezingsproces kunnen er andere symptomen naar boven komen die eerst niet zichtbaar waren. Op zulke momenten zal het nodig zijn de medicatie aan te passen.

Je kan homeopathie perfect combineren met reguliere geneesmiddelen. Homeopathie is namelijk een energetische geneeswijze, er is dus nooit chemische interactie tussen conventionele en homeopathische medicijnen. Soms is het aangewezen om bepaalde medicatie aan te passen, aangezien ze geleidelijk aan overbodig wordt. Ook daarom is het nodig om op controle te komen.

 


Nog vragen?

Twijfel dan niet om ons te contacteren

Contact
Maak je afspraak online
site by yappa