Hospitalisatie

Soms moet aan de patiënten een tijdelijke opvang worden geboden. Dit kan zijn omwille van verschillende redenen.

Zo worden de patiënten in de hospitalisatieruimte ondergebracht terwijl zij uit hun anesthesie ontwaken na een onderzoek of operatie. Onze patiënten mogen immers de praktijk pas verlaten wanneer ze voldoende wakker zijn. De hokken in de hospitaliseruimtes zijn uitgerust met keramische warmtelampen zodat patiënten ook na de anesthesie hun lichaamstemperatuur op peil kunnen houden.

De hospitalisatieruimte wordt ook gebruikt door de patiënten die intensieve zorg nodig hebben. Dit zijn bijvoorbeeld patiënten die intraveneus vocht of medicatie moeten toegediend krijgen, patiënten die een bloedtransfusie krijgen of patiënten die voor een tijdje van dichtbij moeten opgevolgd worden. 

Er is een gescheiden hospitalisatieruimte voor katten, konijnen en voor honden, dit om de stress bij verschillende diersoorten zo klein mogelijk te houden. Het is voor ons heel belangrijk dat dieren op een comfortabele warme plaats kunnen herstellen. Honden worden meerdere keren per dag uitgelaten en katten krijgen steeds een kattenbak in hun hok.

Maak je afspraak online
site by yappa