Voedingsadvies huisdieren

Om de gezondheid van uw huisdier te optimaliseren is de juiste voeding essentieel. Omdat het aanbod aan dierenvoeding zodanig groot is, geven we u graag advies over welke voeding het beste bij uw huisdier past.

Ons voedingsgamma bestaat uit:

  • Brokken en blikvoeding van Hill's Pet Nutrition
  • Vers vlees van Carnibest en Energique

Waarom kiezen voor kwalitatief voer van Hills?

Hill's is een kwaliteitsvoeding die in de specifieke behoeften voorziet van honden en katten. De voeding wordt aangepast aan het gewicht en de leeftijd van uw huisdier en bestaat zowel in droge korrel als blikvorm.

Door te kiezen voor een voeding met hoogwaardige ingrediënten, kies je voor een goede verteerbaarheid en een hogere energiedichtheid, waardoor uw huisdier er minder van moet eten om in zijn dagelijkse behoeften te voldoen.

De onderhoudsvoedingen van Hill's (Hill's Science Canine) zijn bedoeld voor gezonde honden, van puppy tot seniorhonden. De Hill's Science Feline voor kittens tot seniorkatten.

Hill's heeft ook een gamma van specifieke dieetvoedingen (Hill's Prescription Diet) voor honden en katten met specifieke gezondheidsproblemen. In dit gamma van Hill's voeders is een specifiek voeder steeds ontwikkeld voor honden en katten met een specifieke aandoening. Bijvoorbeeld: honden en katten met maagdarmproblemen worden vaak tijdelijk op de Hill's i/d gezet (dit staat voor intestinal/disease).

Deze voeders zijn enkel te verkrijgen bij de dierenarts of op voorschrift bij de apotheker.

Kiest u toch graag voor één van de andere kwaliteitsvoeders op de markt zoals Eukanuba, Royal Canin, Sanimed of Calibra? Dan kan u deze bij ons ook verkrijgen via bestelling. Dagelijks wordt er voeding bij ons geleverd, dus u kan deze op korte termijn ontvangen indien deze op voorraad is bij de groothandel.


Natuurlijke voeding voor honden, katten en fretten

Carnibest en Energique (RAW veterinary diets) zijn diepgevroren voedingen bestaande uit vers vlees, botten, verse groenten, plantaardige olieën, .... Alle grondstoffen zijn vers en onverhit waardoor alle natuurlijke vitaminen en mineralen behouden blijven. Alle voedingen zijn compleet. U hoeft er niets aan toe te voegen.

Er zijn heel wat verschillende varianten verkrijgbaar die rekening houden met de verschillende behoeften van dieren en eventuele aandoeningen, zoals bijvoorbeeld allergieën en suikerziekte. Onze dierenartsen geven u steeds het beste advies voor uw huisdier.

site by yappa