Onze werking

Met behulp van onze online agenda maakt u snel en gemakkelijk een afspraak bij uw dierenarts voor een consultatie, routine gezondheidscheck of vaccinatie. Voor dringende en complexe consultaties plannen onze behulpzame assistenten telefonisch een passende afspraak.

Onze ruime parkeermogelijkheden zorgen ervoor dat uw bezoek aan AniCura Dierenkliniek Herckenrode comfortabel begint. De balieassistenten zetten de aangename ervaring verder door u te begeleiden van de wachtruimte naar één van onze talrijke consultatiekamers. Er is ook altijd plaats wanneer uw dier opgenomen moet worden in onze hospitalisatieruimtes.

Tijdens de consultatie zal de dierenarts luisteren naar de gezondheidsklachten van uw huisdier en samen in overleg met u een gepaste behandeling bepalen. Door ons totaalconcept heeft de dierenarts toegang tot de nodige uitrusting om aandoeningen op te sporen en om het welzijn van uw dier zo snel mogelijk te herstellen.

Na afloop van uw consultatie of behandeling kunt u uw dierenvoeding en voorgeschreven medicijnen gemakkelijk afhalen aan de balie. Ons team communiceert duidelijk de resultaten van het onderzoek en volgt op welke zorg uw viervoeter verder nodig heeft.

site by yappa