Welke maatregelen neemt Dierenkliniek Herckenrode tegen het Corona virus?

Wij volgen steeds de maatregelen op die door de overheid en de orde van dierenartsen worden opgelegd, opdat we samen aan ieders gezondheid kunnen bijdragen. De regels die ingaan vanaf 02/11/2020 zijn hier samengevat: 

 • 1 persoon per huisdier
  Het is belangrijk dat u alléén naar onze Dierenkliniek probeert te komen, samen met uw huisdier. Om de gezondheid van u en onze medewerkers te garanderen, zullen we maximum één persoon per huisdier kunnen meenemen in onze cnosultatieruimtes.
 • Betalen via bancontact
  We aanvaarden enkel betaling via bancontact om besmettingen via cash te voorkomen.
 • Bestel voeding en medicatie
  Om contact te minimaliseren, kunnen we onze klanten van medicatie en voeding aan huis voorzien door middel van een online bestelling via onze website! U kan ook fysiek medicatie of voeding afhalen, nadat u ons telefonisch hebt gecontacteerd. Dan leggen we uw bestelling klaar en hoeft u niet langer dan nodig te wachten!
 • Handen ontsmetten en mondmasker verplicht
  Wij bieden de mogelijkheid om uw handen te ontsmetten en vragen u ten alle tijden een mondmasker te dragen.
 • Legere wachtruimte
  We nemen maatregelen om het aantal klanten in de wachtruimte te beperken. Dit doen we door u zo snel mogelijk naar uw consult te brengen. U kan uzelf ook altijd aanmelden en daarna buiten (of in uw auto) wachten tot u verder kan geholpen worden. 
 • Trimsalon gesloten
  Tot nader bericht moeten we helaas de deuren van ons trimsalon sluiten...

site by yappa